1e Verdieping: Middels de fraaie trap is de royale overloop bereikbaar welke toegang biedt tot de slaapkamers en badkamers.

Slaapkamer 1 (6.70 X 3.90) is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een tv-aansluiting, een riante inloopkast met vlizotrap naar de zolder. Middels openslaande deuren is er toegang tot het balkon, met inbouwverlichting en een prachtig uitzicht over de brede straat. Tevens is er toegang tot de aangrenzende badkamer.

De luxe afgewerkte badkamer is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming, inbouwspots, een ligbad met thermostaatkraan, een vaste wastafel, een 2e wandcloset en een separate douchecabine met thermostaatkraan.
Ook slaapkamer 2 heeft goede afmetingen (5.00 X 3.50) en is voorzien van een dakkapel. Verder is de slaapkamer voorzien van diverse aansluitingen en een inbouwkast.

De overloop met vide heeft een prachtige lichtinval en er zijn diverse vasten praktische kasten en een dakkapel aanwezig. Slaapkamer 3 (4.70 X 6.40) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van 2 dakkapellen en diverse vaste kasten.

De gasten-badkamer is ook geheel betegeld en is voorzien van vloerverwarming. Er zijn een ruime douchecabine met zitplateau, een 3e wandcloset, inbouwspotjes en een designradiator aanwezig.

De wasruimte is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine/droger, de Nefit HR CV-ketel met boiler en een extra keukenblok. Door de goede afmetingen en de aanwezigheid van een dakkapel is deze ruimte ook goed te gebruiken als studeer-/logeerkamer.

2e Verdieping: Deze verdieping is te bereiken via een vlizotrap en kan perfect gebruikt worden als opslagruimte; de zolder beslaat ca. 115 m2! Tevens is hier de mechanische ventilatie-unit geplaatst.

Kenmerken

- Zeldzaam goed afgewerkte en perfect onderhouden villa van 1.150 m3 op een prachtig privacybiedend perceel van 1.134 m2.
- 4 riante slaapkamers en 2 luxe badkamers. Slapen begane grond mogelijk!
- Gehele begane grond v.v. vloerverwarming.
- Grote dubbele garage met elektrische deuren.
- Geheel v.v. dubbel glas, hardhouten kozijnen, automatische sproei-installatie, luxe binnendeuren, hoog afwerkingniveau, alarminstallatie, etc.