1e verdieping:
Overloop met grote dakkapel en aansluitend de volgende vertrekken. Slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde, biedt toegang tot het balkon aan de zijkant en heeft volop bergruimte achter de knieschotten.
Ook slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, biedt toegang tot het balkon en heeft veel bergruimte in de schuinte.
De geheel betegelde badkamer is compleet ingericht met een ligbad met mengkraan en handdouche, een 2e toilet, een vaste wastafel en een douchecabine met thermostaatkraan. De badkamer verkeert nog in originele staat, maar is perfect bijgehouden.
Het hoofdslaapvertrek (voorheen 2 kamers) ligt over de volle diepte van de woning, heeft meerdere ramen en een PTT-/CAI-aansluiting.

2e verdieping:
Middels vlizotrap vanuit de overloop te bereiken zolder met goede hoogte en veel bergruimte. Tevens bevindt zich hier de Nefit, HR combiketel, 1998).
 

Kenmerken

Aan verkeersarme straat aan de rand van Boekel, ligt dit ruim opgezette, vrijstaande landhuis (580 m3) met garage op een uniek perceel van maar liefst 851 m2. Kenmerkend aan dit sfeervolle huis is de het gebruik van duurzame materialen, de slaapkamer op de begane grond en de fraaie ligging met veel privacy.
 

- Grote vrijstaande garage in spouw, en een diepe inrit.
- Het huis is gebouwd met duurzame materialen.
- 4 (voorheen 5) slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond.
- Ideaal voor de liefhebber van rust, ruimte en 100 % privacy!
- Verkoper kan een bankgarantie verlangen.