1e verdieping:
Overloop met licht afgewerkte wanden en speelse raampartij, en aansluitend toegang tot de volgende vertrekken.

Slaapvertrek 1 ligt boven de keuken, is royaal uitgemeten en krijgt een zeer ruimtelijk effect door het hoge plafond. De kamer is keurig afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking, CAI-/PTT-aansluitingen en ramen aan voor- en achterzijde.

Slaapkamer 2 ligt aan de achterzijde over de volle breedte en is speels ingedeeld. De kamer is hetzelfde afgewerkt als slaapkamer 1 en heeft loze leidingen en zonneschreens. Slaapvertrek 3 ligt aan de voorzijde, eveneens over de volle breedte en geniet naast dezelfde afwerking als slaapkamer 1 en 2, ook een vrij uitzicht aan de voorzijde.
De badkamer is geheel betegeld in sfeervolle tinten en is compleet met een ligbad met thermostaatkraan, een inloopdouche met thermostaatkraan, een wandcloset en 2 vaste wastafels met badkamermeubel. Verder is de badkamer speels ingedeeld en voorzien van inbouwspots en mechanische ventilatie.

2e verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken overloop met veel licht en toegang tot de volgende vertrekken:

Slaapkamer 4 ligt aan de voorzijde, is afgewerkt met spachtelputz wanden, laminaatvloer en diverse loze leidingen. Ook het 5e slaapvertrek, gelegen aan de achterzijde, is keurig afgewerkt en goed uitgemeten.

De separate stookruimte biedt plaats aan de Vaillant HR combi-ketel en de ventilatie-unit. Zelfs hier zijn de wanden en vloeren keurig afgewerkt.

Kenmerken

Aan de rand van nieuwbouwwijk Doonheide, met vrij uitzicht aan de voorzijde, ligt deze praktisch ingedeelde en fors uitgebouwde vrijstaande woning (610 m3). De onderhoudsarme woning is in 2003 voorzien van een multifunctionele speelkamer, 5 slaapkamers en heeft o.a. kunststof kozijnen, vloerverwarming en luxe sanitair.

* Prachtig gelegen vrijstaande woning met vrij uitzicht aan de voorzijde.
* Ruim opgezet en uitgebouwd (610 m3) met alleen maar praktische ruimtes.
* Onderhoudsarme kozijnen, volledig isolatie-pakket, diverse screens, etc.
* De gehele woning is in 2002 voorzien van spachtelputz wanden, een nieuw (2e) tuinhuis. In 2003 is de woning uitgebouwd met multifunctionele speelkamer.
* De woning is uitgerust met horren/schuifhorren