2e Etage (betonnen verdiepingsvloer):

Via open hardhouten trapopgang te bereiken open zolderverdieping voorzien van een groot Veluxdakraam, dakkapel aan de voorzijde, veel bergruimte achter knieschotten met grote schuifdeuren, airconditioning en vlizotrap naar bergzolder.

Tevens is hier de technische ruimte gerealiseerd; deze is voorzien van 3e unit voor de vloerverwarming en aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. De 2e etage biedt tevens voldoende ruimte voor het realiseren van meerdere kamers!


3e Etage ( houten verdiepingsvloer):


Praktische bergzolder op stahoogte met opstelling van de gasgestookte combiketel ( NEFIT Topline HR 30) alsmede de warmte-terugwinunit.

Bouwjaar: medio 2007/2008
Woonopp: circa 180 m²
Inhoud: circa 585 m³
Oppervlakte: circa 318 m² (inclusief parkeergelegenheid op eigen terrein en
op mandelig afsluitbaar binnenterrein)
Verwarming: Middels CV-combiketel (NEFIT Topline HR 30); overal vloerverwarming. Voorbereiding voor aardwarmte.

Buitengebeuren:


Het herenhuis is voorzien van een fraai aangelegde privacybiedende voor-, zij en achtertuin met stenen berging en achterom. De stenen royale berging is voorzien van elektra en daglichttoetreding.

De bestrate terrassen zijn dusdanig gesitueerd, dat men de hele dag de zon kan claimen. Buitenelektra en gevelkraan aanwezig.


Algemeen


- Unieke locatie aan monumentaal "autovrij" Pastoorspaadje;
- Platdak van de uitbouw en berging is met duurzaam kunststof gedekt;
- Het herenhuis is op een hoog niveau afgewerkt en is instapklaar;
- Midden in het dorpscentrum gelegen in de luwte van het bekende Sint Jansplein met zicht op de kerktoren;
- Vanwege de vele bossen, alsmede de rustige dorpssfeer die het uitademt, heeft Moergestel een aantrekkelijk woonklimaat; ieder jaar vinden er een aantal evenementen plaats, waar Moergestel blijk geeft van haar joie de vivre.

Slechts een bezichtiging kan u overtuigen van de grote ruimte en intimiteit die schuilgaan achter de klassieke voorgevel met hedendaags wooncomfort binnen! U bent van harte welkom om de mogelijkheden voor uw gezin ter plaatste te beoordelen.